четвртак, 1. новембар 2012.

Četiri meseca Knjižarice


Prošlo je tek nešto malo više od četiri meseca rada sajta www.knjizarica.com i čak godinu dana od kako je prvobitna ideja Knjižarice počela da se sprovodi u delo. Moram se pohvaliti da nam odlično ide!
Već od samog početka krenule su da se nižu i prve knjige. Najpre je to bila stručna literatura: Osnove umrežavanja, Macromedia Fireworks MX, Macromedia Director, DirectX 9Programiranje Grafike i igara i druge... Međutim, ubrzo su došli i prvi romani (Šest - Dzim Krejs, Grof Nula - Vilijem Gibson, Prvi za lovu - Dženet Ivanovič) kao i mnoge druge knjige, tako da Knjižarica danas broji čak 45 različitih naslova. Nismo zaostajali ni sa prvim razmenama, ali kako je ovo tek početak, očekujemo mnogo više!
Rešeni da se naša ideja raščuje na široko i na daleko vredno smo radili i ostvarili značajne uspehe. U saradnji sa portalom SF-Serbia Live objavili smo tekst u kome smo Knjižaricu približili svim zainteresovanim čitaocima (tekst ukoliko ste propustili možete pročitati ovde: Knjižarica.com – Razmena knjiga). Ni časa nismo časili, već smo odmah nastavili dalje. Nakon otvorene facebook stranice i prvih „lajkova“ usledio je novi veliki update i silna poboljšanja, kako u izgledu tako i u funkcionisanju samog sajta. Ni tu se nismo zaustavili! Savijutak po savijutak i ubrzo se pred nama našla čitava gomilica orgami knjiga spremnih za deljenje! O, da! Dobro ste pročitali! Ove simpatične, ručno savijene knjige, rešili smo, da budu naš reprezentativni materijal i namereni smo da ih poklonimo svima koijma se dopadnu. ;)


A, onda je usledio 28. oktobar... Da, bio je to kraj sajma knjiga :( ali nećemo ga pamtiti po tome! Pamtićemo ga po večeri kada se o Knjižarici čulo na jednom popularnom nacionalnom radiju – radiju 202!
Sa novim mesecom stupaju u akciju i novi planovi, a mi, osim što nastavljamo svoju kampanjicu savijanja i poklanjanja knjižica, počinjemo rad na daljem usavršavanju sajta. I zato, posetite nas, pratite, razmenjujte se, družite, a mi se vidimo na Knjižarici! ;)


Нема коментара:

Постави коментар